DUYURU

     Yargıçlar ve Savcılar Birliğinin değerli üyeleri.

     Birliğimiz kuruluş aşamasından bu yana zorlu bir dönemden geçmektedir. Bu sürecin detaylarını sizlere geçtiğimiz aylarda gönderdiğimiz broşür ve mektupta izaha çalıştık. Derneğimiz kuruluşunun üzerinden daha bir yıl geçmemesine karşılık etkinlikleri tüm ülke ve uluslar arası toplumda önemli yankılar uyandırmıştır. Yargı bağımsızlığı ve hukuk devleti mücadelemize yılmadan devam etmekte kararlıyız.

     Bilindiği üzere dernek ve benzeri oluşumların faaliyetlerini devam ettirebilmeleri üyelerinin maddi ve manevi katılımlarıyla olanaklıdır. İlkini 23 Haziran 2007 tarihinde düzenleyeceğimiz sempozyumlar serisinin birliğimizin tanıtımı ve gelişimi açısından önemli yararı olacağı gibi derneğimize mali bir külfeti de olacaktır.

     Bu ve benzeri faaliyetlerimizi yürütebilmek ve birliğimizin devamlılığını sağlayabilmek için sayın üyelerimizin 2007 yılı ödentilerini (75 YTL.) T.Vakıflar Bankası Yargıtay Büro  Şubesi: 749-2000024 nolu hesap numarasına, Türkiye Ziraat Bankası-Bakanlıklar Şubesi: 45930739-5001 nolu hesap numarasına veya 5313590 numaralı posta çeki hesabına gecikmeksizin yatırmaları çalışmalarımıza güç katacaktır.

Saygılarımızla.

                                        Yarsav Yönetim Kurulu