Derneğimizin 5. Kuruluş Yıldönümü Paneli

Derneğimizin 5. Kuruluş Yıldönümü Paneli

Derneğimizin 5. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında “Özel Yetkili Mahkemeler ve Adil Yargılanma Hakkı” konulu bir panel gerçekleştirdik. Açılış konuşmasını YARSAV Başkanı Murat ARSLAN’ın yaptığı panelimiz, Yargı-Sen Başkanı Sayın Ömer Faruk EMİNAĞAOĞLU’nun oturum başkanlığında, Doç. Dr. Ümit KOCASAKAL (İstanbul Barosu Başkanı), Av. Turgut KAZAN (İstanbul Barosu Eski Başkanı), Doç. Dr. Devrim GÜNGÖR (Ankara Üniversitesi Ceza ve Ceza Usulü Hukuku ABD Öğretim Üyesi) ve Av. Selçuk KOZAĞAÇLI (Çağdaş Hukukçular Derneği Başkanı)’nın konuşmacı olarak katılımları ile gerçekleştirildi.

YARSAV olarak, bu panel ile, kamuoyunun çok yakından takip ettiği bu konuyu enine boyuna ele alarak, güncel olarak yaşanan sorunları değerlendirmek ve çözüm önerilerinin oluşturulması ve daha sonra da yapılacak değişikliklere de katkı sağlamak üzere bu konuda yetkin kişileri bir araya getirerek “Özel Yetkili Mahkemeleri” teorik ve pratik yönleriyle ülkemiz kamuoyunun gündemine taşıdık ve bu amaçla tartışmaya açtık.

Bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen meslektaşlarımıza, görüş ve düşünceleri ile bizlerin ufkunu açan değerli oturum başkanı ve konuşmacılara, saygıdeğer katılımcılara ve konferans salonunu Derneğimize tahsis eden Türkiye Noterler Birliği Başkan ve yöneticilerine YARSAV Yönetim Kurulu olarak en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz.

 
Panel afişi için tıklayınız.

Panel fotoğrafları için tıklayınız.

YARSAV Başkanı Murat ARSLAN’ın Panel Açış Konuşması için tıklayınız.